Husker du sangen

Husker du sangen?

Allsang, latter og moro...

Den kulturelle spaserstokken


Alle arrangementer for "godt voksne" kan få støtte fra Den kulturelle spaserstokken.


Det er kommuen som forvalter de midler som staten bevilger via fylkeskommunen.


Hans-Arne leverer underholdning etter kriteriene for bruk av slike midler, og arrangementer med underholdning av Hans-Arne får derfor støtte.


Kontakt kommunen der arrangementet skal være, for informasjon om hvordan dere søker om bruk av midler fra Den kulturelle spaserstokken.


Hans-Arne turnerer hele landet med Husker du sangen? En musikalsk time, og sammarbeider med 134 norske kommuner i regi av "Den kulturelle spaserstokk". I tillegg besøker han mange hundre foreninger og bedrifter med sitt allsangshow.


Husker du den gang i måneskinn, I mitt barndomsparadis, Sangen om piken i dalen, I love you because og la oss leve for hverandre. Det er utrolig hvor mange fine sanger som har blitt laget, og hvordan vi fortsatt husker dem. Takket være kjøkkenradioen sitter disse sangene spikret i minnet. Hans-Arne har med egne sanghefter til alle, så selv de som er usikker på tekstene får være med.


Dette er ikke en "kjedelig sangstund". Hans-Arne skaper liv og latter.

I løpet av en time er vi innom mange forskjellige minner, og alle får ta del i underholdningen. Publikum er alltid fornøyd. Dette garanterer Hans-Arne!


En musikalsk time, Husker du, allsangtimen, DaCapo, sangstund med Hans-Arne, Uderholdning for eldre. Folk har gitt showet mange navn, men det er samme tema. Minner, allsang, latter og moro.


Vil dere ha en besøk i deres bygd/by, samfunnshus, forening, institusjon eller annet egnet sted?


 


Ta kontakt!

Booking: Telefon 90603417


 
 Se innslag på NRK

Her kan du skrive ut plakat.

Klikk på den hvite firkanten som kommer opp i høyre hjørne på plakaten, og velg; skriv ut.