Forfatter

Forfatteren

Hans-Arne Arntsen


           Mer info nedover siden.

Forfatter Hans-Arne Arntsen

Hans-Arne Arntsen har gitt ut fire bøker


I 2012 kom hans første roman, "Bønnhørt".

Året etter kom oppfølgeren "Synden".


Han har også gitt ut to barnebøker om trollet "Humbla Gumbla".


"Humbla Gumbla, Mørket er ikke farlig"

og

"Humbla Gumbla og brustyven"


Begge barnebøkene kommer i bok med lydbok (CD) hvor eventyret er lest med tilhørende sanger.


https://www.youtube.com/watch?v=VV1JU2e5Sz4


Bøkene til Hans-Arne Arntsen kan du kjøpe her:

Bønnhørt og Synden


Da jeg begynte å skrive på min første roman "Bønnhørt" hadde jeg ingen planer om at boken skulle utgis, eller at det skulle bli en bok nummer to, og kanskje en trilogi. Men to bøker ble det, og det er godt mulig det blir en tredje. Det vil jeg verken bekrefte eller avkrefte. Jeg har imidlertid forstått at mitt publikum gjerne vil ha en fortsettelse på historien om familien på Tennvær.


Øya Tennvær er oppdiktet, og det samme er familien Nikolaisen. Det måtte bli slik, for å unngå å tråkke noen på tærne. De fleste av menneskene i bøkene mine har levd i virkeligheten, og alt som omhandler dem har skjedd i virkeligheten. Noen har kanskje fått noen replikker, og dette er naturlig nok fiksjon. Når man skriver bøker i kategorien "Faktafiksjon" må man trå varsomt. Jeg er heldig, for ingen har reagert negativt, og jeg har ikke fått klager fra noen etterkommere etter de mange nevnte personene i bøkene. 


Bøkene Bønnhørt og Synden handler om fiskerfamilien Nikolaisen, som er husmenn under sognepresten i Rødøy og Meløy. Historien foregår i siste halvdel av 1800-tallet, og det er tøft å være fattig og underkuet av lensmann og prest. For å treffe med tiden har jeg valgt bibel-relaterte titler på bøkene. Bøkene er ikke spesielt religiøst skrevet, men det ligger en undertone av tidens Gudfryktighet. 


Tusen takk til alle som har kjøpt bøkene mine. Begge bøkene finnes både i papirform og som E-bok. 


Vil du kjøpe bøkene kan du klikke på linken under.


Hans-Arne :)Humbla Gumbla

Humbla Gumbla er et lite troll som bor i Eventyrskogen.

Humbla Gumbla er mørkredd!

Jeg har skrevet to bøker om det lille trollet Humbla Gumbla.

Det som er spesielt med disse bøkene er at du får både den fysiske boka, og lydbok på CD med eventyr og fengende sanger.


Første bok "Humbla Gumbla, mørket er ikke farlig er i utgangspunktet en lydbok på CD med eventyr og sanger, men i coveret ligger et hefte med eventyret trykket og med Anette Gundersens fantastiske tegninger.


Bok nummer to heter Humble Gumbla og Brustyven, og her fortsetter historien om trollene i Eventyrskogen, og det annerledes livet de lever. Denne gangen har vi laget en veldig flott stor eventyrbok, og også denne gangen er det Anette Gundersen som står for de fantastiske tegningene. CD med eventyr og sanger ligger i egen plastlomme.


Bøkene om Humbla Gumbla har blitt veldig godt mottatt. Spesielt godt likt er bøkene i barnehager. Sangene er lette å synge med på, og historiene er fengende og lett å like.


Også mange har hørt på historiene mens de er på biltur.


Humbla Gumbla ble også satt opp som teater av en av landets barnehager.


Vil du kjøpe bøkene, kan du klikke på linken under.


Hans-Arne :)